2014. júl. 30.

2014. júl. 26.

IRD2014: a harmadik mix


Az első és a második után a harmadik mix is kész lett! Annyi zenét küldtetek, hogy még mindig van belőle, szóval további összeállítások is várhatók.

A harmadikért nekik jár a köszi + pacsi: CéAnne, JamaicansMusic.com, Balázs (Győr), PikcsAti, Gyuri Pestről, Peti (One Love Reggae Radio), Barna, Riddim Colony, RasTacskó, Skafunderz, Dorottya (Bp), Burkus König, Niki Győrből, Gabó (RootsRocker.hu).

Ezek vannak:

01. Playing For Change - Redemption Song
02. Riddim Colony & Ray Darwin - Be Righteous
03. Spectacular - Born In The Ghetto
04. Stephen Marley & Damian Marley - It Was Written (Book Of Life)
05. The Wailing Souls - Bum Rap
06. Bob Marley - One Drop
07. Dennis Brown - Rocking Time
08. Skafunderz - Porból építem fel
09. Groundation - Young Tree
10. Johnny Osbourne - Truth And Rights
11. Junior Reid - One Blood
12. LB27 - Fürdik A Lelkem
13. Lee Perry - Soul Fire
14. Mr. Symarip - Skinhead MoonstompKöszi az egészért és ne feledjétek: minden egyes nap lehet a reggae napja. Egy év múlva július 1. még inkább!

2014. júl. 23.

Plusz egy bejegyzés a Campről: elindult + új dal + videók


Az első dolog: Copy Con szállított egy új dalt, indulót a Reggae Camphez. Remek ösztönzés a bepakoláshoz, útra induláshoz vagy megérkezéshez. :) Hopp, egy tanács: sátrat állítani világosban és józanul érdemes, de persze máshogy is izgalmas. :)

Gazdag információtartalommal és vidám hangulattal bír a FixTV-s ismertetés a Campről, amit Tibiék egyéb elfoglaltságai miatt Sitgan oldott meg, lesd meg itt:

További videók: a Hatvan TV is tudósít az eseményről, először kedden egy rövidebb kedvcsinálóval (Szerdától Jamaica Hatvanba költözik), majd ma egy tábornyitási körképpel jelentkeztek. Mindkettő megtekinthető itt:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...