2011. máj. 7.

Évfordulós pacsi


A blog létezésének első évfordulóját memóriagondokkal ünnepeltem. Nem vesztek oda az emlékeim holmi alkoholmérgezés okán :), annyi az egész, hogy tökéletlen volt az együttműködés az alaplap és a memória között, ezért egy időre kiköltöztem az online térből. (Fanyarország, 2011.)

Nem akarnám túldimenzionálni az évfordulást, csak néhány szót fűznék hozzá. Túl a harmincon már nincsen energiám ahhoz, hogy mindenki számára rokonszenvesnek vagy jó fejnek tüntessem fel magam (és ezáltal előbbre vigyem a blog ügyét), emellett nem tudnék és nem is akarnék mindenkivel kiegyezni, lepacsizni.

Mindezzel együtt is kösz azoknak, akik
  • énekelnek-zenélnek, riddimek között válogatnak,
  • pixeleket idomárkodnak össze szóróanyaggá (lásd: madáreleség),
  • ugrálnak az első sorban, esetleg pogózva gyűrik meg egymást,
  • valamivel hátrébb állva figyelik a színpadot és sört gyúrnak át hangulattá,
  • kiemelnek a látványból néhány pillanatot és fotón rögzítik azokat,
  • és a fentiek mellett-helyett lesik a blogot.
A SKBDPST egyszemélyes agymenés vagy mozgástér. Nincs tervben, hogy társakat keressek (a társkeresés más szempontból sem aktuális). Viszont senkit sem fogok szögbelövővel és/vagy gumicsirkével a kezemben megkergetni, ha plakátot, meghívót, linket küld videóhoz, zenéhez, egyébhez.

Itt ez a felület: használjuk. Használjátok. Amíg akad tartalom, addig a blog is létezik. Nem lehet független attól a színtértől, amiről szól, a haszna is a közé. Ameddig a munka (+túlóra), család, szerelem mellett lesz hozzá elég energia és idő (és a technika is lehetővé teszi, grrrr), addig megmarad.

Igyekszem minél többet közzétenni, továbbadni a göcsörtös hajú raszták, a nadrágtartós rudeboyok és a seggrázós dancehall-csajok számára releváns információk közül. (Három fő csoportra egyszerűsítettem le a célközönséget, de tudom, hogy heterogénebb ennél.) Nincsenek illúzióim az eredményességet illetően - ezzel a zenével csak véges számú érdeklődőt lehet megmozgatni most, Magyarországon. És ez csak egy blog. De hátha jól jöhet, hogy létezik.

Tehát lessétek továbbra is, valamint a többieket is ajánlom:
Kösz a figyelmet. Jah bless!

És küldeném magamnak a Boldog születésnapot című nótát A három kismalactól. :)



3 megjegyzés:

  1. :-O Elvileg levettem a moderálást a megjegyzéseknél, de megnézem a beállításokat.

    Köszönöm, igyekszem vinni tovább a blogot. :)

    VálaszTörlés
  2. egy héten belül még ér igaz? :) boldog szülinapot!

    VálaszTörlés
  3. Dá: köszönöm a blogköszöntést, üdvözlet! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...