2011. márc. 15.

European Reggae Contest 2011


European Reggae Contest 2011

A korábbi évekhez hasonlóan idén is szavazhatunk magyar résztvevőkre a European Reggae Contest keretében. Változott a helyzet: 2011-ben nem lesz külön magyar elődöntő, a kelet-európai régióban versenyzünk görög, észt, cseh, szerb, cseh, szlovák, lengyel és más csapatokkal.

Az online szavazás március 31-ig tart. A neten leadott voksokat a zsűri véleménye egészíti ki. Az online szavazatok adják az értékelés 20%-át, a maradék 80% a Reggae Contest zsűrijének véleményétől függ.

A fentiek alapján legjobbnak bizonyuló három csapat kerül be a régiós elődöntőbe (május 3.,Cross Club, Prága). A fellépőnként 40 perces színpadi bemutatkozás után a zsűri döntése következik. A régiós elődöntő győztese elindulhat az európai döntőben és felléphet több európai fesztiválon. Az aktuális információk szerint ezek a következők: LB27 Reggae Camp, Uprising, SazavaFest, Mighty Soundz.

Az európai döntő ideje és helyszíne: június 3., Sala Razmatazz, Barcelona. Az európai győztes a felsorolt fesztiválokon túl további koncertlehetőségeket is kap, ezek közt a tavalyi döntő helyszíne, a spanyol Rototom Sunsplash is szerepel.

A magyar pályázók:

Green Synapsis (Győr)




Kingston Cruisers (Budapest)




PlumIsFallin (Veszprém)




Vibekillaz Crew (Budapest)




Zion Guide Crew (Budapest/Győr)


A verseny magyarországi szervezőpartnere a One Drop Promotions, a további esetleges kérdésekre is ők tudnak választ adni.

Hajrá! Szavazásra fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...