2011. máj. 23.

Liszt Remix - PASO (Uránia)


Liszt Remix
PASO, Compact Disco, Balkan Fanatik, The Carbonfools

2011.05.26., csütörtök, 20:30

Uránia Nemzeti Filmszínház
1088 Budapest, Rákóczi út 21.

Liszt Ferenc születésének 200. évfordulója előtt tisztelegve május 26-án egy különleges zenei élményben lehet része az Uránia Filmszínház közönségének. Négy zenei stílust képviselő neves zenei formáció vállalkozott arra, hogy a Red Bull Liszt Remix keretén belül újraértelmezze Liszt egy-egy híres darabját, illetve a jellemző Liszt zenei elemek beépítésével egy saját szerzeményüket újragondolják.

A könnyűzenei, elektronikus, underground elemek és a klasszikus hangok ötvözetének elegyéből összeálló egész estés zenei darab, mint egy színházi előadás célja, hogy a magyar klasszikus zene egyik meghatározó alakjának munkássága előtt meghajolva közelebb hozzák azt a fiatalokhoz.

A fellépők eltérő személyisége és munkássága önmagában is izgalmas zenei élményt ígér, ám, hogy az egyenként 15 perces zenei megszólalások kerek egésszé álljanak össze, arról az est zenei rendezője, Szakos Krisztián gondoskodik majd, többek között különleges átvezető elemek beépítésével.

A fellépők: a Balkán Fanatik, a 2011-ben az Év elektronikus zenei produkciója kategóriában Fonogram díjjal jutalmazott Compact Disco, a Pannonia Allstars Ska Orchestra, és a The Carbonfools. (Forrás: http://www.redbull.hu/lisztremix)

FB-esemény - http://goo.gl/wfdVF

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...