2012. márc. 7.

Brains, Jumo Daddy, Wondawulf (Dürlin)


Brains, Jumo Daddy, Wondawulf

2012.03.10., szombat, 21:00

Dürlin
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.

Pályafutása legnagyobb önálló koncertjét adja a Brains március 10-én a Dürlin Budapest színpadán. A drum and bass, hip-hop, dubstep, rock és ragga elemeket vegyítő zenekar több órás táncos bulit és lehengerlő látványt ígér a rajongóknak.

A hazai party kultúra egyik legnépszerűbb élőzenekara, a Brains az eddigi legnagyobb önálló koncertjére készül. A csapat március 10-én, szombaton este 8-tól a főváros új szórakozóhelye, az Ajtósi Dürer sor 19-21. szám alatt található Dürlin Budapest színpadát veszi birtokba, hogy csúcsra járassa a hétvégi hangulatot.

- Erős tornaóra várható, hiszen nem lesz belassulás. Több órás, pörgős, táncolós bulit tartunk, ahol játszani fogjuk a tavaly megjelent Refresh the Style című lemezünk anyagát és a régebbi számainkat is. Az egész olyan lesz, mint egy nagy eklektikus, elektronikus zenei party. A hangzást egyedülálló látvánnyal, az egész színpadot uraló LED-fallal tesszük teljessé, amelyen az erre az alkalomra készülő installáció fut majd – mondta a Brains frontembere, MC Columbo.

A Brains vendége MC Zeek lesz, a koncert előtt és után pedig két DJ, JumoDaddy és Wondawulf tekeri a potmétereket. Az elővételes jegyek a hírek szerint már el is fogytak. A belépők a koncert napján és a helyszínen este 8-tól kaphatók és 1600 forintba kerülnek.



https://www.facebook.com/durlinbudapest
http://brains.hu/
http://www.myspace.com/brainsband
FB-esemény - http://goo.gl/fTpE8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...