2012. márc. 9.

Tribuman & the Reggaematix Band, Kingston Cruisers, Selector Dose-Air (Dürer)


Tribuman & the Reggaematix Band
Kingston Cruisers
Selector Dose-Air


2012.03.14., szerda, este 9

Dürer Kert
1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.

Belépő: 1000 Ft.

Tribuman már a PASO 2009-es lemezén is vendégszerepelt, ezúttal pedig élőben láthatjuk a Dürer Kertben. Visszatérő vendég nálunk, már többször fellépett hazánkban.

Otthonosan mozog a reggae, funk, jazz, electro területén is. Az egyéni raggázás mellett egyben ügyes zenész is: a nyolcvanas évek óta játszik trombitán. A Jazzomatix zenekarban raggát, jungle-t és jazzt vegyít funkkal. A Skannibal Schmitt trombitás-énekeseként rock, hip-hop, szvinges ska, reggae és elektronika izgalmas elegyét keveri, akár Deadly Hunta szövege alá is. Zenei játszó- és mozgástere részét képezi még az electro-funkos Enneri Blaka, valamint a Jammin' Orchestra és a Street Jazz Quartet is. Hozzánk a Reggamatix Banddel érkezik.

A francia MC új nagylemeze (Underground International) ingyen letölthető a LibreCommeLair kiadó honlapjáról, KRSA (és sokan mások) vendégszereplésével, kattints!

A koncert nyitányaként a hangulatot a Kingston Cruisers pörgeti fel. Koncertek után Selector Dose-Air szolgáltatja az alapot.http://durerkert.com/
http://www.myspace.com/tribuman
http://www.kingstoncruisers.hu/
http://soundcloud.com/doseair
FB-esemény - http://goo.gl/IuFki

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...