2013. júl. 13.

Lemezajánló: Shaka Black & Budapest Riddim Band - Budapest Vibez


Július 15-én este 7-kor az interneten debütál, letölthetővé válik Shaka Black és a Budapest Riddim Band közös lemeze, a Budapest Vibez. A lemezbemutatót a Reggae Camp 4. napján, július 27-én ejti meg a zenekar.

Jelöld magad résztvevőként a megjelenéshez kapcsolódó FB-eseményben és légy az elsők között, akik hallhatják az új dalokat (11 tétel + 3 ráadás). A tavaly télen az Akváriumban elhangzott How Dem A Go Sleep is helyet kap a lemezen:



A hétfői premiert követően bővebben is visszatérünk az albumra és amint akad beágyazási lehetőség, arra is lecsapunk, hogy a skablogon is meghallgatható legyen az anyag. (Előzetes belefülelés alapján igen jónak ígérkezik.) 

Szóval várjuk a hétfőt, addig is itt megtekinthető még néhány koncertvideó Shaka Black és a Bp Riddim eddigi együttműködéseiről.

Frissítés július 19-én: a Bp Riddim jóvoltából felkerült az anyag a SoundCloudra, fülelj:



No, szóval valamivel bővebben: a kreatív és a technikai oldal is rendben van. A hangszerelés összetett és mindig időben bővül egy újabb réteggel, gazdag a hangszövet. A stúdiómunka is jól sikerült, a lemez nem szól tompán vagy gyengén.

A Bp Riddim koncerteken megismert erőssége itt is megmutatkozik: bárki mögé beilleszthetők és hozzák a megfelelő színvonalat, de közben nem vész el a saját arculatuk és hangzásuk. Karakteres kaméleon ez a BRB.

Érdemes végighallgatni az egészet egyben. A ráadásdaloknál sem ül le az album: a két plusz tétel nem szimplán újabb bőr a rókáról (töltelékanyag), hanem érvényes átértelmezés. Az akusztikus hangzás is jól áll nekik és Junior Nabu dubja is simán illeszkedik a lemez szövedékébe.

Farek bővebben is kivesézte az anyagot a Reggaesoul.hu-n, ajánljuk!

https://www.facebook.com/bpriddim
https://myspace.com/shaka72black/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...