2014. jún. 6.

Esküvő plusz hangulat = Pikosztár-különkiadásHétvégén hivatalosak voltunk a Super Starsky és a Malacka soraiból ismert Tamás és szerelme esküvőjére, utána pedig irány a nászút, ezért átvállaltam tőle az aktuális adás összeállításának feladatát. A téma is adott volt: mivel még mindig az esemény hatása alatt vagyok, legyen esküvő, szerelem.

Ez a dalcsokor nem tud (és ezért nem is próbál :)) olyan menő lenni, mint a szertartás és a buli, de hátha sikerült elkerülni a kézenfekvő közhelyeket - vagy éppen beléjük futottam? A vége felé a Kiss feldolgozásával elmentünk a mulatós felé, de mivel az esküvő utáni vacsora/lakodalom hangulata is ilyen felszabadult volt, ez nem is baj. :) A másik ok a megdőlésre: nemrég családi nap (külvárosi falunap) zajlott itt a közelben. :)

No, mindegy. itt a válogatás (nyomokban tartalmazza egy tavalyi lista dalait):Egy csomó minden más is belekerülhetett volna még, küldjetek ötleteket! Fejben is van már néhány.

A meghatódás, örömkönnyek, túlzabálás, zenei csemegék és jellegzetesen vicces poénok emlékeiből összegyúrt személyeskedést nem ragozom tovább, még annyi, hogy ezt mixen kívül, szívből küldjük nekik (és róluk, még ha képzavarnak is hangzik):Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...