2015. jan. 13.

Eseményajánlás: Selector Emka + LAY DNA + 1 további indok = Ska Bp Klub


Időpont: 2015. január 15., csütörtök, este 9

Helyszín: Kis Á Klub
1056 Budapest, Irányi utca 25.



Selectori támogatás: 500 Ft

Talán nem ésszerű, de jó indokok a csütörtök estéhez:
- vigyük tovább a Burkus König és a Super Starsky-Chicken Motel által megalapozott jó hangulatot,
- két intelligens, tudatos, határozott nő áll majd a DJ-pult mögött, akik a jó zenében is nagyon otthon vannak a reggae-től a dancehallon és a mash-upokon át a balkan dubig és a lovers rockig,
- hétköznap is elő lehet venni és érdemes is megkeresni a tánccipőt (állítólag a a csütörtök már kispéntek :)),
- felelős, össztársadalmi szempontból hasznos szórakozásra is mód nyílik, ezt kicsit bővebben is kifejtem.

2002-2003 óta passzívan, 2010 óta itt a skablogon is tippelgetek, hogy mi lehet a ska. Ha pontosan tudnám definiálni, már nem érdekelne. :) (Így viszont marad kreatív játék.) De amit sejtek, az a felszabadult ugrándozás mellett a szociális érzékenységet is tartalmazza. 

Az ebből következő, a bejegyzés címében említett plusz egy indok ez: a Kis Á Klub és a skablog nekiállt összefogni az egy éve indult Heti betevő csoporttal, akik vendéglátóhelyeken elhelyezett perselyekben pénzt gyűjtenek, majd a befolyt összegből vasárnaponként meleg ételt főznek és szétosztják a rászorulóknak a Klauzál téren.

Mostantól a Kis Á is gyűjtőpont, itt is elérhető egy HB-persely. Keressétek a sárga-fehér matricát a Pacman és egy süti között félúton lévő logóval. :)


A Heti betevőről bővebben itt:
- a NOL.hu cikke
- a SzeretlekMagyarország.hu cikke.  

Kieg.: mivel a segítségnyújtás a szándék, nem pedig az, hogy a helytől vegyük el a borravalót, a perselyen szerepel: ez nem arra szolgál.
Ha jók a pultosok - márpedig a szeptember óta összegyűlt tapasztalataim és a legurított n+1 korsó sör alapján annak tűnnek :) - és honorálnátok a munkájukat, válasszátok a TIP (borravaló) feliratú, matricátlan bödönt. Mindenki nevében köszi!

Kis Á
Selector Emka
LAY DNA
FB-esemény - http://goo.gl/BChNYT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...