2018. márc. 20.

Eseményajánlás: Húsvéti TojáSKA Feszt (Gödör)Időpont: 2018. március 29., csütörtök este 8 óra

Helyszín: Gödör KlubBelépő: 1000 Ft
Online elővétel: https://tixa.hu/tojaska_godorklub

Kedvcsinálóként:

Bad Habit
A 2013 óta létező zenekar célja, hogy a hazai ska életbe visszahozza a streetska stílust. 2017 tavaszán megjelent 8 számos demo után idén tavasszal új EP is várható!

Super Starsky
Mi lett volna, ha a Beatles, Lukács László, Karel Gott, esetleg Delhusa Gjon nem valami furcsa zenei stílusban tevékenykedik, hanem mindegyikük rendes SKA-zenésznek születik? Na, az ilyen lett volna, mint a Super Starsky!

Lions of suburbia
Gimis garázszenekarból az MTV Icon deszkáin át számos fesztivál színpadára vezetett az oroszlánok útja, akik mára a hazai ska-reggae szcéna üde színfoltjai.

Re-G Zenekar
A Re-G zenekar 1999 őszén alakult és a reggae műfaj magyarországi népszerűsítését tűzte ki célul. Zenekarunk 2000-től folyamatosan koncertezik országszerte és határunkon túl is, azóta sem múló lelkesedéssel. 2007-ben nagy változásokon ment keresztül a zenekar, csatlakozott egy MC a csapathoz és modern roots stílussal vág neki a zenekar a jövőnek. 2008-tól több magyarországi rádió játssza számainkat, többek közt a Petőfi Rádió is. 2014 márciusában csatlakozott a zenekarhoz Tóth Gábor (Tádé) a legendás Ladánybene 27 alapítója, gitárosa, zene és szövegírója, slágergyárosa.

Tervezett programbeosztás (mindenkit nézzetek-hallgassatok meg):
21:00 - Bad Habit
22:00 - Super Starsky
23:00 - Lions of suburbia
00:00 - Re-G

https://www.facebook.com/godorklub
https://www.facebook.com/superstarsky
https://www.facebook.com/lionsofsuburbia
https://www.facebook.com/regzenekar99
https://www.facebook.com/badhabitbp
FB-esemény - https://goo.gl/GpDeoU

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...