2014. jún. 26.

Klipfürkészés: latin-amerikai turnéfilm, cirkuszolás, ember a Marson, csókok


Seeed már megint, ezúttal Dél-Amerikából. Ízületi merevség (vagy pont lazaság) Kidderminsterből. Van-e élet más bolygón Ziggy Marley szerint, milyen egy esküvő a Kingston Rudieskával és Dr. Ring Dinggel? Szaladjunk is előre.

A Riddim Mag szerint rocksteady, én nem címkézem, egyszerűen jó: útiképek (nők, nagyváros, kábelrengeteg, tömeg, fesztiválarcok sok-sok színben és formában, hangulat ezerrel) alatt a Seeed új szerelmes dala, a Waiting.  





Gyorsulunk: az angol The Stiff Jointsról a Waczak Szálló, a Madness, a Boogie Mamma és a ruszki randioldalak fotói jutottak eszembe. Fura és vicces ezt így együtt végiggondolni, inkább ne is menjünk bele  az asszociációs láncba (mert nem keverednék ki jól belőle), jöjjön a Circus On Repeat: rövid közvetítés a bolondokházából.






Következő lépés: Ziggy Marley új lemezének borítóján egy gyerekrajzszerű ufót véltem felfedezni, most pedig a Fly Rasta nyitódalának klipjéből ki is derül, miért lett ez a koncepció.
Választ kaphatunk arra a kérdésre is: érdemes-e megvitatni a lányunkkal, hogy a Föld egyáltalán nem unalmas, más bolygók uncsibbak? :) Az I Don't Wanna Live On Mars messzire visz, de közben földközeli az üzenete. Tessék:





Vissza a Földre: a két héttel ezelőtti Johnny Come Home után ismét szóba kerül Dr. Ring Ding és a Kingston Rudieska együttműködése. Ha még nem volt elképzelésünk arról, hogy milyen lehet egy koreai esküvő, most bővülhetnek az ismereteink. Nem a kaviár, a menő cipő, a jó bor a legfontosabb, az édes csók nélkül megette a fene az egészet. 
A nótát a feleségemnek ajánlom, amúgy pedig innen is pacsit küldök és sok boldogságot kívánok a friss házas DU3normalnak! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...