2014. jún. 24.

Közlekedésbiztonsági reggae a Malackától + klipverseny + nyereményjáték


Ezt is megértük: a vasút támogatja a Malacka és a Tahót, hogy klip készülhessen a közlekedésbiztonsági témájú dalukhoz. Bővebben: a GYSEV és a Nyugat-Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kara közösen arra buzdít: alkoss rövid videót a Malacka új szerzeményéhez, nyerj 4 fős római utat és akár VOLT-bérletet is!

(Rövid kitérő: ahogyan Nózi bejelentette a Limp Bizkittel kapcsolatos, negatív irányú elfogultságát a Lángoló Gitárokon, én is jelzem, hogy nem tudok részrehajlás nélkül szót ejteni a FB-os admintársam együttesének új daláról. Ez van. Egyébként mind Rob Zombie, mind a Limp Bizkit nagyon király volt. :))

Visszatérve a játékhoz: ragadj kamerát vagy telefont, forgasd le a klipet és július 13-án éjfélig küldd el (ne "küld el", mert az kijelentő mód) az info @ watchout.hu címre! Elbírálás után a kész pályaművek a Watch Out FB-oldalán versenyeznek a lájkokért, a legnépszerűbb mű készítője nyeri a római utat.

Bónuszkör június 29-ig: készíts képet magadról a vasúti közlekedéssel kapcsolatban, töltsd fel a Watch Out oldalára és ha a te fotód tetszik legjobban a többieknek, tiéd a VOLT-bérlet.


Itt az alkotás, ehhez kéne kitalálni valami frappánsat:



Dalszöveg a Malacoknál, itt. Hajrá!

Inspiráció gyanánt a következő Malackodás dátuma és helyszíne: június 27., péntek - Elevenkert (Szentendre).

Linkek:
http://watchout.hu
https://www.facebook.com/watchouthu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...