2014. nov. 17.

Eseményajánló + jótékonyság: LB27 + 2 = A38


Időpont: 2014. november 21., péntek, este 9

Helyszín: A38 Hajó
1117 Budapest, Pázmány Péter sétány, Petőfi híd budai hídfő



Belépő: 2800 Ft, 11.20-ig elővételben 2500 Ft

"Gyere el és ünnepeljük együtt a Ladánybene 27 zenekar húszas éveit lezáró születésnapját! A koncerten régi és új dalok, pozitív energiák és bölcseletek várhatók, tánc, lebegés, tombolás. Generációk találkozása, baráti sörözések, ölelések, élmény- és eszmecserék!

Az ünnepi alkalom fényét emeli a PASO két harcosa, a szaxofonos Luki és a frontvonalból KRSA!
Velünk lesznek kedves barátaink: Mr. Roul NO (Roli) és Hascu Bratosin (Bratika), valamint a Rasztaműhely Sound főnöke, Selecta Áfonya!

Nagy szeretettel és tisztelettel emeljük reflektorfénybe ezen az estén vendég zenekarunkat, a The Bootz Bros.!-t, akik a hazai roots reggae nehézségei ellenére következetesek és hűségesek tudtak maradni a műfajhoz!"



"Mi, a Ladánybene 27 zenekar legénysége szeretnénk ezt az alkalmat megragadni arra, hogy a segítségeteket kérjük. November 21-én, az A38 hajón jótékonysági gyűjtést rendezünk a nehéz sorsú, hajléktalan embereknek, családoknak!

Tartós élelmiszerrel és ruhával segíthet mindenki, aki a koncert idejére hoz magával egytálétel és zöldségkonzerveket, olajat, paradicsomlevet, tésztát, illetve már nem használt, tiszta, jó állapotú felnőtt farmert, pólót, pulóvert, cipőt, sálat, sapkát, kesztyűt és kabátot.

A gyűjtött javakat a Menhely Alapítvány programjaiban (Sarokház, Fedél Nélkül, Támogatott Lakhatás) részt vevő emberek kapják meg.)"



Plusz kör (köszi Bettinek, hogy szólt): a fentiek mellé illő információ, hogy közös ismerősünk, Tamás interjút készített egy volt reggae-muzsikussal, aki hajléktalan emberek műveiből írt operát. Ajánlom figyelmetekbe a cikket és a kezdeményezést is, bővebben itt: http://goo.gl/eHE4br

http://a38.hu
http://www.lb27.hu
FB-esemény - http://goo.gl/PgpCT6

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...