2014. nov. 10.

Újdonságmutogatás és a hónap videója: PASO


A PASO már tavaly év vége felé is Suzuki-közelbe került a Lipi Ride kapcsán (lásd itt), most pedig a többféle zenei stílust egymás mellé csomagoló lemezen is helyet kaptak. Denizzel közösen összehozott, Az én utam címet viselő daluk (és az egész lemez) egy lájkért letölthető az I Love Suzuki oldaláról.

Hogy összeillik-e a ska és a hiphop, azt itt és most nem fogom megfejteni, csak egy rövid coming out: a ska (meg a metál, rock, népzene, egyebek) mellett a hiphop is szívem csücske tud lenni, ha KRS-One, Wu, DDay One, The Roots vagy hasonló szól a hangfalból, szkreccselnek, ilyesmi. Ozi Batla. :) Madlib. Mos Def. Mindegy, hagyjuk, ez skablog.

Tehát a kedvelés háttere adott, ez az új dal is kellemes. A szkreccs nem feszíti szét a fúvós skát, emellett jó pont a félúton bejövő ritmusért, egy szerteszét jammelt koncertes megbolondulást is meghallgatnék ebből.





Ja, és ami majdnem kimaradt: a Million Times lett az októberi klipfelhozatal legjobbja a Reggae-Steady-Ska.com szavazása alapján. :) Nyolcezerhez közel jár a nézettsége, növeljük tovább!



Frissítés - 12.14.: itt a PASO-Deniz közös dal rövid werkfilmje, a Million Times pedig 12000-nél tart. :)





Frissítés - 2015.02.05.: a Million Times 17000-ig jutott el, a PASO-Deniz közös dalhoz pedig a stúdiós-szöveges klip után készült egy másik is, íme:



PASO itt: honlap / FB / YT
I Love Suzuki itt: honlap / FB / YT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...